Banke Društveno odgovorno poslovanje

SBERBANKA SRBIJA paketići za mališane na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj

Dodela novogodišnjih poklona u Tiršovoj

U želji da pred dolazeće novogodišnje praznike obraduje veliki broj mališana koji borave na nekom od odeljenja na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici, predstavnici Sberbank Srbije su posetili ovu izuzetno važnu zdravstvenu ustanovu i deci koja su trenutno na lečenju i oporavku poklonili više od 200 novogodišnjih paketića.

„Briga o zdravlju i sreći naših najmlađih je zadatak svih nas i mi u Sberbank Srbija želeli smo i ovoga puta da iznenadimo i obradujemo veliki broj mališana koji će Novu godinu, igrom slučaja, dočekati na klinici u Tiršovoj. Uz novogodišnje paketiće koje smo pripremili, svakako dolazi i naša želja da svi mališani uz podršku lekara i stručnog osoblja klinike u Tiršovoj što brže ozdrave, vrate se u školske klupe i druženju sa svojim drugarima. Ovu dobrotvornu akciju podržali su mnogi zaposleniu Sberbank Srbija, koji su u okviru naše već tradicionalne inicijative „Sberbank deci“ donirali puno novogodišnjih paketića za decu koja trenutno borave na ovoj klinici“, istakao je Vladimir Bošković, predsednik Izvršnog odbora Sberbank Srbija tokom današnje posete Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.


„Drago nam je da je veliki broj domaćih kompanija, uključujući i prijatelje iz Sberbank Srbija, i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za decu koja borave na odeljenjima naše klinike. To je zaista lep znak pažnje i značajna podrška za našu ustanovu. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali u 2021. godini i siguran sam da ćemo svi mi, kojima su dečji osmesi i zdravlje na prvom mestu, nastaviti odličnu saradnju i u godinama koje slede„, naglasio je doc. Dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike, povodom donacije Sberbank Srbija.    

Teme