Povrtarstvo Voćarstvo i vinogradarstvo

Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva AGRO BELGRADE od 27. do 29. januara na Beogradskom sajmu

Foto: Danijela Nišavić

Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade održaće se na Beogradskom sajmu od 27. do 29. januara.

Agro Belgrade je međunarodno sajamsko – konferencijski događaj za voćarstvo, povrtarstvo i vinogradarstvo u Srbiji i regionu. Mesto gde se stvaraju poslovne konekcije, uči o savremenim tehnologijma i diskutuje o trenutnim i budućim trendovima na globalnom tržištu!

Srpskim i regionalnim kompanijama Agro Belgrade nudi svojevrsne mogućnosti za poslovno umrežavanje sa renomiranim svetskim partnerima i kupcima. U isto vreme, kupci i trgovci voćem, povrćem, grožđem i vinom, mogu da uspostave kontakte sa proizvođačima iz našeg regiona koji se intenzivno razvija.

Agro Belgrade je prepoznat kao perspektivna sajamska manifestacija od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Sekretarijata za privredu Grada Beograda i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

Očekuje se da se na rekordnih 30.000 kvadrata na Beogradskom sajmu okupe renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila. Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadničari, te firme iz prehrambene industrije.

Trodnevni konferencijski deo okupiće više od 20 domaćih i stranih govornika, a baviće se temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.

Kao prevashodno poslovna sajamska manifestacija, ovaj sajam svojim formatom, obimom, načinom organizovanja i specifičnim profilom posetilaca zadovoljava sve propisane protivepidemijske mere.

Teme