Ekologija Energija

BEKO među SVETSKIM LIDERIMA odgovornog poslovanja

Foto: Promo

Kompanija „Beko“, zauzela je 20. mesto na prestižnoj listi najpoznatijeg svetskog časopisa o održivom poslovanju i liderstvu „Real Leaders“. Nagrada koju časopis dodeljuje „Top Impact Companies“ odaje priznanje kompanijama koje ostvaruju pozitivan društveni ili ekološki uticaj. Pored kompanije Beko koja je na 20. od 200 mesta na listi za 2022. godinu, nalaze se najuticajniji svetski brendovi iz različitih industrija.

„Ponosni smo što je naša posvećenost i trud da stvorimo održivo i ekološki svesno poslovanje prepoznata na globalnom nivou.

Naša misija ostaje nepromenjena – da podmladimo sebe i svoju industriju modernim dizajnom tehnologija koje će unaprediti budućnost. Arčelik grupa, a samim tim i Beko će nastaviti da bude globalni šampion u održivosti, a model poslovanja, koji se fokusira na budućnost, očuvanje planete i potreba ljudi, omogućiće nam dalji rast.“ – kažu u komaniji Beko.

„Na svih 8 tržišta u regionu na kojima posluje „Beko Balkans“ fokusiramo se na razvoj modernih proizvoda koji podstiču zdraviji životni stil, uštedu energije i vode, ali i vremena koje bismo posvetili svojoj porodici i sebi. Ulaganjem u inovativne tehnologije, pomažemo u smanjenju potrošnje energije i vode u domaćinstvima kao i smanjenju bacanja hrane. Ovo globalno priznanje je veliki podstrek da nastavimo svoj put ka održivom i odgovornom poslovanju i kreiranju zdravijeg mesta za život za sve nas.“ rekao je Generalni direktor Beko Balkans Alp Arbatli.

Teme