Banke

UniCredit šesti put za redom među najboljim poslodavcima u Evropi

UniCredit Banka

UniCredit Banka šestu godinu zaredom proglašena je za „Najboljeg poslodavca“ od strane prestižnog, internacionalnog nezavisnog Top Employers Instituta. Ovo priznanje samo je još jedna potvrda UniCreditove izvanredne posvećenosti dobrobiti svojih zaposlenih, kao i razvijanju inovativnog, inkluzivnog i prijatnog radnog okruženja. Lokalnu sertifikaciju UniCredit Banka dobila je u čak šest evropskih zemalja.

Top Employers Institut svojom sertifikacijom nagrađuje kompanije na osnovu rezultata istraživanja o najboljim praksama u oblasti ljudskih resursa. Ova ugledna institucija istraživanje sprovodi u 6 oblasti, koje se sastoje od 20 segmenata, a među kojima su: strategija zaposlenih, radno okruženje, akvizicija talenata, učenje, dobrobit i diverzitet i inkluzija.

„Veoma sam ponosan na ovo priznanje, kao i na to što ono nedvosmisleno ukazuje kakvo mesto za rad predstavlja UniCredit. Naši zaposleni su najvažniji činilac našeg poslovanja. Oni su zaslužni za naš uspeh, za to što možemo da pružamo usluge našim klijentima i za to što doprinosimo zajednici. Stvaranje okruženja koje ih istovremeno i podržava i stimuliše na dalji razvoj, koje ih ujedinjenje u zajedničkoj ambiciji  i motiviše na napredak u svemu što rade je naš ključni prioritet. Možemo i moramo da učinimo više, a ova nagrada pokazuje da imamo čvrst osnov za to“, izjavio je Andrea Orćel, Izvršni direktor UniCredit Grupe komentarišući ovo priznanje.

U skladu sa nedavno objavljenom strategijom UniCredit Grupe, pod nazivom „UniCredit Unlocked“, Banka planira velika ulaganja u digitalizaciju tokom naredne tri godine fokusirajući se na usavršavanje digitalnih kompetencija, a sa ciljem da zadrži najbolje talente u oblasti digitala, ali i da privuče nove.

Teme