Banke

Nastavlja se podrška mladima: Do kraja marta prvih 350 klijenata Komercijalne banke uz stambeni kredit dobijaju i 30.000 dinara na poklon

Foto: Promo

Posle velikog interesovanja za akciju Prava prilika da živiš po svom, Komercijalna banka, članica NLB Grupe, nastavlja da podržava mlade do 40 godina u rešavanju stambenog pitanja, i tako ih motiviše da svoje živote nastave da grade u našem regionu.

Prvih 350 klijenata koji u periodu do kraja marta podnesu zahtev i do kraja maja realizuju stambeni kredit nagraditi sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

Prava prilika da živiš po svom deo je strateške inicijative NLB Grupe da podrži trend ostanka mladih ljudi u svojim matičnim zemljama. Kao sistemska banka koja ima kapacitet i snažnu motivaciju da unapređuje uslove života građana ovog regiona, Komercijalna banka doprinosi građenju jedne bolje budućnosti za sve nas. Pružanjem podrške mladima želimo da im poručimo da nastave da se razvijaju u zemlji i regionu koji je za nas dom“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine, punu podršku zaposlenih i rekordno brzu realizaciju.

U okviru prvog dela ove akcije Komercijalna bankaje zajedno sa NLB Bankom, takođe članicom NLB Grupe, od decembra protekle do februara ove godine, mlade ljude iz naše zemlje nagradila poklonima za useljenje u vrednosti od gotovo milion dinara.

Kao i do sada, zahteve za stambeni kredit možete podneti u ekspoziturama Komercijalne banke, a sve detaljnije informacije možete pronaći na kombank.rs.

Teme