Banke

Keš i refinansirajući krediti SBERBANKE uz online podnošenje zahteva i isplatu za nekoliko minuta

Dodatni moratorijum Foto: Pixabay

Osluškujući potrebe svojih klijenata i prateći njihovu potrebu da od banke partnera na najbrži način dođu do neophodne finansijske podrške, Sberbank Srbija je i ovoga puta svim zainteresovanim građanima omogućila atraktivnu ponudu svojih keš kredita i kredita za refinansiranje uz online podnošenje zahteva i isplatu za svega nekoliko minuta.

Ovu februarsku ponudu čine dinarske pozajmice sa fleksibilnim rokom otplate od 13 do 71 meseca. Maksimalan iznos kredita je 3.000.000 dinara, dok su građanima na raspolaganju krediti sa kombinovanom, varijabilnom i fiksnom kamatnom stopom, bez troškova obrade uz uslov da zahtev za kredit podnesu online, na sajtu banke.

„Protekli meseci su potvrdili da se sve veći broj klijenata odlučuje da svoje zahteve za kredite u našoj banci podnesu elektronskim putem, preko kratke i jednostavne forme na našem sajtu. To samo još jednom potvrđuje da su se navike, ali i potrebe građana promenile. Zbog toga je Sberbank Srbija i ovog februara pripremila posebnu ponudu kredita, po veoma atraktivnim uslovima i bez troškova obrade. Da bi klijenti iskoristili ove atraktivne uslove, potrebno je da apliciraju online, odnosno preko naše internet stranice. Ukoliko zahtev podnose građani koji već sarađuju sa banke, ceo proces će moći da se završi iz udobnosti njihovog doma, kancelarije ili sa bilo kog drugog mesta. Ukoliko je reč o građanima koji do sada nisu koristili Sberbank usluge, njih će nakon apliciranja kontaktirati naši savetnici i uputiće ih kako da najbrže i najjednostavnije dobiju željenu pozajmicu„, objasnila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda Sberbank Srbija.

Po njenim rečima, Sberbank Srbija na ovaj način nastavlja da ohrabruje i edukuje svoje klijente da značajnije koriste nove, alternativne i elektronske kanale saradnje i komunikacije sa svojom bankom, ali i da uz dodatne pogodnosti različitih online usluga svoje poslove sa bankom obavljaju mnogo brže, jednostavnije i komfornije.

Teme