Ceger

Novi maloprodajni objekat UNIVEREXPORT-a i u LAZAREVCU

Univerexport u Lazarevcu

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport otvoren je 3. marta u Lazarevcu na adresi Veljka Vlahovića 29. Prva Univerexport prodavnica na ovom prodručju ukupno je 176. radnja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Prvog dana kupovine potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni.

Univerexport je rešio da i Lazarevčanima ponudi ono najbolje što ima i što ga izdvaja u odnosu na druge. A to su pre svega domaći proizvodi, domaćom rukom pravljeni, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka, organske proizvode sa domaćinstva u Liparu, pršut i vino Vučurević, kao i već čuvene robne marke „Baš Baš“, „Naše najbolje“ i Daj Daj, koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni.

Na atraktivnoj lokaciji, sa površinom od skoro 600 kvadrata, 18 zaposlenih i preko 7 hiljada artikala, novi Univerexport odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.    

Prvi Univerexport u Lazarevcu investicija je vredna gotovo pola miliona evra, a njen najvredniji deo čine zaposleni u njemu, koji su se pridružili velikoj porodici kompanije iz Novog Sada koja broji preko 3.000 radnika.  

Radno vreme Univerexporta u Lazarevcu, na adresi Veljka Vlahovića 29, je od 07h do 22h, svakim radnim danom i vikendom.

Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su u Kruševcu, Rumi i Ćupriji. 

Teme