Prehrambena industrija

„MOJ IZBOR“ Brend PLAZMA najomiljeniji domaći proizvod

Foto: Bambi

Brend Plazma, kompanije Bambi, i ove godine proglašen je od strane potrošača za najomiljeniji domaći proizvod u kategoriji Slatkiši, u okviru tradicionalne dodele priznanja „Moj izbor“ u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu i jedinstvenom ukusu, uz Plazmu već više od pet decenija odrastaju generacije i ona je značajan deo porodične, ali i nacionalne tradicije. Kao i 2021. godine kada je Plazma ponela čak dve nagrade: Najomiljeniji domaći brend u kategoriji Slatkiši i Miljenik potrošača, i ove godine, Plazma je ponela nagradu za najomiljeniji domaći proizvod po mišljenju potrošača čime je još jednom potvrđen neprikosnoven kvalitet ovog brenda.

“Priznanje ‘Moj izbor’ je jedno od najznačajnijih za nas u kompaniji, jer dolazi upravo od potrošača koji prepoznaju kvalitet Plazme i nagrađuju je 12. godinu zaredom. Ujedno, ovo priznanje nam daje dodatni motiv da nastavimo da rastemo i razvijamo se uz buduće generacije. Plazma, kao domaći brend, sinonim je za kvalitet i svoj kredibilitet izgradila je, ne samo u Srbiji, već i na inostranim tržištima, što potvrđuje i prestižni žig ‘Čuvarkuća’ kojim smo dokazali vrhunski kvalitet proizvoda  upotrebom isključivo domaćih sirovina u proizvodnji. Nastavljamo da ulažemo u kvalitet naših proizvoda i da kao društveno odgovoran brend uvek budemo tu za naše verne potrošače”, istakao je Strahinja Inić, brend menadžer Plazma brenda.

Plazma je brend koji se voli i koji konstantnim unapređenjem kvaliteta i inovacijama inspiriše. Sa Plazmom rastemo i odrastamo, ali je nikad ne prerastemo, jer za Plazmu uvek ima mesta.

Teme