Ceger

U RUMI otvorena druga Univerexport prodavnica

Foto: Univerexport

Drugi Univerexport maloprodajni objekat u Rumi otvoren je 7. aprila na adresi Orlovićeva 82. Nova moderna prodavnica Univerexporta na atraktivnoj sremskoj lokaciji ukupno je 177. radnja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Prvog dana kupovine potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, poput besplatne svake 50. kupovine, poklon paketa za prvih 100 kupaca, kao i poklon cegera za drugih 100 potrošača.   

„Srećni smo što i na ovoj lokaciji građanima Rume možemo ponuditi ono najbolje što Univerexport ima i što nas izdvaja u odnosu na druge. A to su pre svega domaći proizvodi, našom rukom pravljeni, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka, organske proizvode Organa sa našeg domaćinstva u Liparu, pršut i vino Vučurević, kao i već čuvene robne marke „Baš Baš“, „Naše najbolje“ i Daj Daj, koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni“, navodi se u sapštenju.

Sa površinom od blizu 500 kvadrata i oko šest hiljada artikala, novi Univerexport u Rumi odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.    

Važan deo investicije i u ovaj objekat čine novi zaposleni, koji su se pridružili velikoj porodici kompanije iz Novog Sada koja broji preko 3.000 radnika.  

Radno vreme novog Univerexporta u Rumi na adresi Orlovićeva 82 je od 07h do 21h, svakim radnim danom i od 07 do 14 časova subotom.  

Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su u Kruševcu, Novom Sadu i Pančevu. 

Teme