Banke

EUROBANKA DIREKTA Atraktivna ponuda za štednju u dinarima i evrima

Eurobank Direktna ovog proleća vraća štednju u centar pažnje klijenata. Banka nudi atraktivnu ponudu za štednju oročenu u evrima i dinarima, za sve svoje aktuelne i buduće klijente koji žele da bolje planiraju svoje budžete i investiraju u štednju. Banka u svom portfoliju ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost štednje i u evrima sa atraktivnom kamatnom stopom. Zbog toga je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Eurobank Direktna kontinuirano ulaže u svoje proizvode i usluge kako bi održala konkurentnu poziciju na tržištu. Zbog toga je razvila bogatu ponudu modernih, inovativnih depozitnih proizvoda, prilagođenih željama i potrebama svakog klijenta.

Već nekoliko godina pažnja javnosti usmerena je ka štednji u dinarima, pored, uvek aktuelne štednje u evrima. Stabilizacija kursa dinara ka evru, monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska stabilnost doprineli su rastu poverenja građana u domaću valutu. Porastu dinarske štednje doprinela je i činjenica da banke neretko nude i više kamatne stope na taj oblik štednje, te se na pripisanu kamatu po dinarskoj štednji ne plaća porez, što je još jedan od razloga što je dinarska štednja aktuelna.

Eurobank Direktna, kao odgovoran učesnik na finansijskom tržištu, dugoročno podstiče rast dinarske štednje, pa tako i sada pozivamo naše klijente da se raspitaju o najboljem načinu štednje u skladu sa sopstvenim potrebama. Uz atraktivne kamatne stope i fleksibilne modele štednje, sigurni smo da će klijenti moći da pronađu štednju po svojoj meri, u skladu sa sopstvenim potrebama i mogućnostima,“ izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Informacije u vezi sa paketima štednje, kao i ostalim proizvodima ili uslugama Eurobank Direktne, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na sajtu  www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44. Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

Teme