Ceger

U deset gradova širom Srbije otvoreno za jedan dan deset novih MAXI SUPERMARKETA

Najveći maloprodajni lanac svečano je otvorio u jednom danu deset novih Maxi supermarketa. U devet gradova širom Srbije, od danas će 188 novozaposlenih svakodnevno biti podrška kupcima u nabavci namirnica. Širok asortiman proizvoda, proverena komšijska Maxi usluga i jedinstveni koncept poverenja koji ovaj supermarket gradi duže od 20 godina, očekuju od danas nove potrošače u Beogradu, Zrenjaninu, Smederevskoj Palanci, Kraljevu, Nišu, Valjevu, Užicu, Paraćinu i Ćupriji.

“Širenje maloprodajne mreže, digitalizacija procesa i zapošljavanje velikog broja novih kolega ključne su oblasti poslovanja kojima strateški težimo. Današnja svečana otvaranja rezultat su vrednog timskog rada, ali i želje da Maxi ostane omiljeni supermarket kupaca i sinonim za proverenu komšijsku uslugu i kvalitetne i sveže proizvode. Kako bismo prilikom i  ovih otvaranja novih prodavnica pokazali posvećenost lokalnoj zajednici, naše kolege iz Zrenjanina su odlučile da kompanija donira sredstva odeljenju za pedijatriju Opšte bolnice u ovom gradu”, istakao je Dejan Virijević, potpredsednik operacija i lanca snabdevanja kompanije Delez Srbija.

Nakon svečanog otvaranja Maxi supermarketa u Zrenjaninu, doktoru Vanji Kunkinu, pomoćniku direktora za medicinska pitanja Opšte bolnice Đorđe Joanović uručena je donacija od 500 000 dinara zahvaljujući kojoj će biti pružena podrška u radu službe pedijatrije, kao i poboljšanju uslova za lečenje pacijenata.

Novi Maxi supermarketi otvoreni su na sledećim adresama: Bulevar kralja Aleksandra 294 i Jovana Brankovića bb (Beograd), Laze Kostića bb (Zrenjanin), 20.jula broj 1 (Smederevska Palanka), Trg srpskih ratnika 3 (Kraljevo), Obilićev venac 3, Medijana (Niš), Karađorđeva 92 (Valjevo), Trg Partizana 18a (Užice), Majora Marka 3 (Paraćin) i Karađorđeva 42 (Ćuprija).

Kontinuirano ulaganje u proširenje maloprodajne mreže, razvoj ponude i pružanje usluge vrhunskog kvaliteta, uz višekanalni pristup poslovanju, strateški je model poslovanja kompanije koja pruža snažan doprinos privredi i koja od danas u svojoj mreži ima ukupno 482 prodavnice.

Teme