Točkovi&Pruga&Nebo

ER SRBIJA pokrenula nove letove do PALMA DE MAJORKE u Španiji dva puta nedeljno

Foto: Er Srbija

Er Srbija je danas, 11. juna, letom JU690 u 05:00 časova, avionom tipa erbas A319, uspostavila letove na novoj sezonskoj liniji između Beograda i Palma de Majorke u Španiji. Srpska nacionalna avio-kompanija će letove između Beograda i svoje četvrte destinacije u Španiji, pored Barselone, Madrida i Valensije, obavljati u periodu od 11. juna do 29. oktobra, dva puta nedeljno – utorkom i subotom.

Inauguracioni let je srdačno dočekan na međunarodnom aerodromu Palma de Majorka, trećem po veličini u Španiji, smeštenom na osam kilometara od glavnog grada ostrva. Svečanoj ceremoniji prisustvovali su predstavnici avio-kompanije Er Srbija i aerodroma.

„Drago nam je što smo pažljivim izborom destinacija značajno unapredili funkcionalnost naše mreže, u skladu sa željama putnika i strateškim planovima kompanije. Nakon uvođenja letova za Valensiju u aprilu, dodatno ojačavamo svoju poziciju u Španiji. Velika potražnja i odlična popunjenost letova za Palma de Majorku u narednom periodu pokazuju nam da smo povukli pravi potez i raduje nas što smo putnicima omogućili još atraktivniji izbor destinacija za letnji odmor“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.   

Palma de Majorka je glavni grad i luka ostrva Majorka, najvećeg dragulja Baleara. U potpunosti podređena turistima, nudi beskrajne mogućnosti za uživanje u istorijskim znamenitostima, živopisnoj kulturnoj sceni, gastronomskim specijalitetima, raskošnoj gotičkoj arhitekturi i rajskim plažama sa belim peskom.

Uspostavljanjem rute između Beograda i Palma de Majorke, Er Srbija će, preko srpske prestonice, putnicima ponuditi dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Podgorica, Sarajevo, Tivat i Zadar.

Teme