Ceger

U AVENIJA GARDEN u Novom Sadu otvorena prodavnica UNIVEREXPORT

Foto: Univerexport

Već je postala tradicija da svako novo naselje i kompleks zgrada u Novom Sadu ne mogu da se kompletiraju bez jednog od simbola ovog grada – Univerexporta. Takav je slučaj i sa Avenija Gardenom, lokaciji koju je najlakše prepoznati po kružnom toku na kraju Bulevara cara Lazara.

Novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport otvoren je 16. juna u Novom Sadu, na adresi Aranj Janoša 9-11. Reč je o malom jubileju jer se radi o ukupno 180. radnji najvećeg domaćeg trgovinskog lanca i 49. prodavnici na teritoriji grada Novog Sada. Kao i uvek prilikom otvaranja, potrošače su prvog dana kupovine dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske i redovno snižene cene, ali i pokloni za prvih 200 kupaca i gratis kupovine za svakog 100. potrošača. Posebno interesovanje vladalo je za već čuvene Univerexport zelene cegere, po kojima se kupci raspoznaju širom Vojvodine i  Beograda.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u novom naselju Avenija Garden, sa površinom od skoro 800 kvadrata maloprodajnog prostora, 13 zaposlenih i skoro 7 hiljada artikala, novi Univerexport u Novom Sadu odgovara na sve složenije zahteve tržišta i potrošača. Reč je o radnji gde se kupovina može obaviti brzo i lako, a da istovremeno u asortimanu postoje kako artikli koji čine deo svakodnevnih potreba, tako i oni koji izlaze iz tog okvira, pa s pravom možemo reći da se i u ovoj Univerexport prodavnici zaista može pronaći za svakog po nešto.    

Radno vreme novog Univerexporta na adresi Aranj Janoša 9-11 (kod telepskog kružnog toka u Bulevaru cara Lazara), je od 07h do 21h od ponedeljka do subote i od 07 do14 časova nedeljom.

Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom 32 godine planirana su u Pančevu, Lazarevcu, Futogu, kao i na Popovici.

Teme