Voćarstvo i vinogradarstvo

Veliki letnji festival vina i muzike WINE AND MUSIC FESTIVAL ČETIRI GODIŠNJA DOBA 15. jula u Zemunu u bašti hotela Jugoslavija

Prvi Zemunski salon vina

Veliki letnji festival vina i muzike WINE AND MUSIC FESTIVAL ČETIRI GODIŠNJA DOBA biće održan u bašti kod hotela Jugoslavija 15. jula. Očekuje se da će 50 vinarija predstaviti svoja vina.

Organizatori Društvo Vinodeljstvo i Prostor Savremene umetnosti Moljac najavljuju i prisustvo DJ Marko Nastića, DJ Vladice, sklupture Marko Nastić, destilati, apetajzeri i mnoga iznenađenja, kao i da će posetioci moći neograničeno da degustiraju vina, ali uživaju u zabavi.

Inače, Društvo Vinodeljstvo i Prostor Savremene Umetnosti Moljac 7. maja organizovali su Prvi Zemunski salon vina u Madlenianumu u svečanoj sali Bel Etage. Ovaj događaj se prvi put dešavao u Zemunu i osmišljen je tako da povezuje umetnost vina i fine proizvode koji su neophodan sastojak u ritualu degustacije vina.

Prisustvovalo je preko 50 vinarija, osam vinarija premijerno u Beogradu i učestvovalo nekoliko eminentnih, nagradjivanih umetnika sa slikama i sklupturama.

Teme