Voćarstvo i vinogradarstvo

Do 11. jula prijava za učešće na Prvom međunarodnom sajmu vina „Wine Vision by Open Balkan“ koji se početkom septembra održava u Beogradu

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je  proizvođače vina i vinarije iz čitavog regiona da do 11. jula prijave učešće na Prvom međunarodnom sajmu vina  „Wine Vision by Open Balkan“, koji će biti održan početkom septembra u Beogradu pod okriljem inicijative Otvoreni Balkan. 

Čast nam je i zadovoljstvo da vas pozovemo na „Wine Vision by Open Balkan“, Prvi međunarodni sajam vina organizovan od strane partnerskih zemalja-osnivača inicijative Otvoreni Balkan – Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a koji će biti održan u Beogradu od 1. do 4. septembra 2022. godine.

Ova manifestacija idealna je prilika da se proizvođači vina i vinarije iz čitavog regiona predstave najširoj publici i tako obezbede još veću vidljivost na tržištu. Takođe, ovo je i mogućnost i da se svi izlagači sretnu, podele svoja iskustva i umreže sa distributerima i predstavnicima komplementarnih industrija. 

Rok za prijave izlagača je 11. jul 2022. godine, a za učešće na Sajmu možete se prijaviti slanjem prijavnog obrasca na: ob-winefair@sajam.rs Više informacija o Sajmu i uslovima za izlagače može se dobiti i putem sledećih brojeva telefona: +381 11 / 26 55 239, +381 11 / 26 55 866, +381 11 / 26 55 464

Sve važne informacije, materijali i dokumentacija koji će vinarima pomoći da se bliže upoznaju sa ovim jedinstvenim događajem i blagovremeno prijave svoje učešće nalaze se u prilozima: 

PRIJAVNI LIST.pdf

POZIVNO PISMO.pdf

PREZENTACIJA.pdf

Teme