Selo&Planina&Grad

ZVANIČNO OTVORENA LETNJA SEZONA NA JAHORINI Za tri dana 10.000 posetilaca iz regiona

Foto: OC Jahorina

Trodnevnim festivalom „HOT Jahorina” zvanično je otvorena letnja sezona na Olimpijskoj planini. Brojni adrenalinski sadržaji i koncerti nekih od najvećih balkanskih zvezda poput Vlade Georgieva, Ace Lukasa, Cece, S.A.R.S-a, Pilota i Kikija Lesendrića privukli su pažnju više od 10.000 posetilaca i time najavili najbolju letnju sezonu do sada.

Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina


Tim povodom, direktor OC Jahorina Dejan Ljevnaić izrazio je zadovoljstvo što su sva tri dana festivala protekla u dobrom raspoloženju i druženju svih generacija.


„Ovo leto dočekujemo sa najvećim brojem sadržaja u kojima mogu da uživaju svi gosti Jahorine. Ono na šta sam posebno ponosan jeste akcija 1.000 skija za našu decu u okviru koje smo, drugog dana Festivala, dodelili skije mališanima koji su učestvovali u veselom i razigranom izazovu i koje čekamo na skijanju u zimskoj sezoni “, istakao je Ljevnaić. 

Atrakcije i sadržaji u kojima će ljubitelji adrenalina ovog jeta uživati, jedinstveni su u Evropi. Radno vreme svih letnih sadržaja je svaki dan od 10 do 16 časova dok gondola Poljice i planinski bob zajedno sa Olimpijskim barom nastavljaju rad do čak 22 časa. Naime, posetioce ovog leta na Jahorini čeka OLIMP park, u okviru kog su dostupne atrakcije poput Pedaline, Kajaka, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi.

OLIMP park predstavljaće mesto neprekidnog smeha uz NauticJet, Butterfly, Tower, Loopster, SkyDive, Zipline, dok će Avantura Park biti omiljeno mesto ljubitelja prevazilaženja prepreka poput balvana, tarzan sajli, bačvi za provlačenje i paukovih mreža. Off Road Karting, Tjubing letnje sankalište, Biciklistička staza, Bike Park, XRaycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, samo su deo sadržaja u kojima će ovog leta uživati gosti iz celog regiona.

Teme