Ceger

Prvi Univerexport u Pančevu

Prvi maloprodajni objekat kompanije Univerexport otvoren je 7. jula u Pančevu, na uglu ulica Braće Jovanović i Karađorđeve. Ovo je 181. prodavnica najvećeg domaćeg trgovinskog lanca čije je sedište u Novom Sadu, a maloprodajna mreža se prostire širom Vojvodine, Beograda i centralne Srbije. Na dan otvaranja Pančevce su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i pokloni. Prvih 100 potrošača dobilo je vredne poklon pakete, drugih 100 atraktivne poklon cegere, dok je svaka 50. kupovina bila gratis.

Na vrlo atraktivnoj lokaciji u samom centru grada, sa površinom oko 400 kvadrata maloprodajnog prostora, 10 zaposlenih i preko 4500 artikala, Univerexport i Pančevu želi da se predstavi u svom najboljem svetlu. U ponudi se nalazi ono najkvalitetnije što „Univer“ ima, i što ga izdvaja u odnosu na druge trgovinske lance. To su pre svega domaći proizvodi, sa naglaskom na meso i delikates brenda Bačka, organske proizvode sa sopstvenog domaćinstva u Liparu, zatim pršut i vina Vučurević, kao i već čuvene robne marke „Baš Baš“, „Naše najbolje“ i „Daj Daj“, koje nude željeni kvalitet omiljenih proizvoda po nižoj ceni.

Otvaranje u Pančevu važna je investicija za kompaniju Univerexport, pri čemu se poseban naglasak stavlja na zaposlene u samom objektu, na koje je kompanija posebno ponosna i koji su se pridružili velikoj porodici sa preko 3.000 zaposlenih.  

Radno vreme prvog Univerexporta u Pančevu, na uglu ulica Braće Jovanović i Karađorđeve je od 07:30 do 21:30 svakim radnim danom i subotom, kao i od 08:00 do 21:30 nedeljom.

Naredna otvaranja najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom preko 30 godina planirana su u Futogu, Lazarevcu i Ćupriji. 

Teme