Osiguranje

Wiener Städtische – ponuda „Moja sinergija“ OSIGURANJE života uz mogućnost ulaganja u investicione fondove i dodatna pokrića za zaštitu zdravlja

Wiener Städtische osiguranje predstavlja jedinstveni proizvod na tržištu životnog osiguranja u Srbiji, „Moja sinergija“ – koji pruža osiguranje života, očuvanje vrednosti novca i mogućnost ulaganja u investicione fondove, uz dodatna pokrića u cilju zaštite zdravlja.

„Moja sinergija“ u jednoj polisi kombinuje mešovito životno osiguranje sa garantovanom osiguranom sumom za doživljenja isteka ugovora i slučaj smrti, sa ulaganjem u investicione fondove gde iznos isplate zavisi od vrednosti investicionog portfolija i dopunsko osiguranje u slučaju nastupanja nezgode. Uz ovaj proizvod može se ugovoriti i dodatno osiguranje za slučaj nastupanja maligne bolesti, hirurške intervencije, pokriće zdravstvenih usluga, kao i druga pokrića u cilju prevencije i očuvanja zdravlja.

Kompanija Wiener Städtische osiguranje konstantno unapređuje usluge i proizvode osiguranja kako bi što bolje odgovorila na potrebe i zahteve svojih klijenata. Značaj i inovativnost proizvoda „Moja sinergija“ ogleda se u tome što se po prvi put na tržištu osiguranja u Srbiji pojavljuje proizvod životnog osiguranja koji osiguranim licima pruža sveobuhvatnu zaštitu u skladu sa najvišim standardima.

Za više informacija o proizvodu „Moja sinergija“ posetite wiener.co.rs ili se informišite kod naših agenata u poslovnicama na više od 40 lokacija u celoj Srbiji.

Teme