Društveno odgovorno poslovanje

PODRŠKA POVEĆANJU NATALITETA I REPRODUKTIVNOM ZDRAVLJU U toku prijave za konkurs „Zajednici zajedno 2022“ kompanije NIS, ovo su uslovi

Foto: Pixabay.com

Кonkurs programa kompanije NIS „Zajednici zajedno 2022“ za prijavu projekata ističe 26. avgusta 2022. godine, a sve informacije o učešću mogu se naći na internet adresi https://www.nis.rs/zajednici-zajedno/.

Pravo da učestvuju imaju sve gradske i opštinske uprave obuhvaćene programom, kao i javne ustanove zdravstvene zaštite na teritorijama 13 gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Кikinda, Zrenjanin, Кanjiža, Srbobran, Žitište, Novi Bečej i Veliko Gradište.


Ove godine kompanija NIS je izdvojila sredstva u iznosu od 118,5 miliona dinara za podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje, kao i za nabavku specijalizovane medicinske opreme u cilju poboljšanja uslova za rad u zdravstvenim ustanovama.

Na ovaj način, kompanija nastavlja sa podrškom ustanovama koje su od vitalnog značaja za unapređenje kvaliteta života svih građana naše zemlje.
Rezultati konkursa biće objavljeni u oktobru mesecu tekuće godine.

Teme