Preduzetništvo

Edukativni program „OhrabreNA“ namenjen ženama, vlasnicama malih biznisa, prijave do 5. septembra

Kompanija Lenovo pokreće edukativni program „OhrabreNA“ namenjen ženama, vlasnicama malih biznisa, koje žele da istraže načine za unapređenje svog posla i steknu znanje neophodno za digitalnu promociju i plasman svojih proizvoda ili usluga.


Ukoliko ste pokrenuli svoj mali biznis i potrebna vam je podrška u vezi sa onlajn promocijom, kompanija Lenovo vas poziva da se prijavite! Prijave za učešće u edukativnom programu traju do 5. septembra 2022. godine i vrše se putem sajta www.lenovo.ohrabrena.rs.
Program će se realizovati od 24. septembra do 12. novembra 2022. godine. Predavanja će se održavati online, svake druge subote u prepodnevnim časovima.
Mentorka programa je Aleksandra Petrovski (@alex5rovski ). Ona je brend pripovedač, edukatorka i konsultantkinja sa iskustvom rada kako sa korporacijama, tako i sa pojedincima čiji je biznis u povoju. Kombinujući 20 godina rada u medijima i 10 godina učenja i praktikovanja digitalnog marketinga, Aleksandra kroz radionice i treninge pomaže biznisima da primenjenim pripovedanjem maksimiziraju efekte onlajn nastupa.

Teme