Točkovi&Pruga&Nebo

AVIONOM KA ROVINJU Air Serbia pripremila promo-kod za posetioce Weekenda

Air Serbia je za posetioce jubilarnog Weekend Media Festivala u Rovinju pripremila  jedinstveni promotivni kod. Za putovanja od 15. do 25. septembra na relaciji Beograd-Pula-Beograd, posetioci će upisivanjem koda WMFR2022 ostvariti popust i tako još jednostavnije stići na najveću regionalnu komunikacijsku konferenciju. 

Air Serbia prepoznala je potencijal Weekend Media Festivala kao centralnog događaja koji već 15 godina okuplja najveće domaće, regionalne i svetske stručnjake iz medija, komunikacija i poslovnog sveta te je posetiocima ove godine osigurala još jednostavniji put u Rovinj. Uz upisivanje promotivnog koda WMFR2022, posetioci će moći da ostvare popust za sve letove na relaciji Beograd-Pula-Rovinj od 15. do 25. septembra 2022.

Pored toga, za sve one koji na Weekend.15 stižu iz neke od zemalja regije, Air Serbia osigurala je i dva posebna dodatna leta između Beograda i Pule koji polaze u četvrtak 22. septembra i u nedelju 25. septembra. Karte sa popustom već je moguće kupiti na www.airserbia.com.

„Kao vodeća avio-kompanija u regionu, već godinama putnicima nudimo aktuelne destinacije širom sveta. S obzirom na to da redovno osluškujemo potrebe i želje ljubitelja avio saobraćaja, kao i da ove godine letimo do čak pet destinacija na hrvatskom primorju, ponuda promo-koda i dodatni letovi za Istru u vreme Weekend Media Festivala – bili su sasvim logičan korak. Ne sumnjamo da će veliki broj ljubitelja ovog najvećeg regionalnog festivala, na jubilarno izdanje krenuti upravo avionom, a uz našu će ponudu to biti jednostavnije nego ikada – posebno za putnike iz Srbije“, naglasio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Zahvaljujući ovakvoj ponudi letova, posetiocima iz čitave regije Rovinj će u dane održavanja najluđeg Weekenda u godini biti nadohvat ruke, a bogat program će kao i svake godine do sada obeležiti vruće rasprave, produktivna predavanja, poučni sadržaji, kao i brojne prilike za networking. Za nezaboravni večernji provod po kome je Weekend već nadaleko poznat, pobrinuće se trenutno najveća regionalna zvezda Konstrakta.

Pod okriljem jubilarnog Weekend Media Festivala održaće se i Golden Drum, jedan od najboljih međunarodnih festivala kreativnosti koji u Rovinj dovodi sjajne govornike i nagrađuje najbolje agencije, pojedince i kampanje kreativne industrije, ali i proglašenje pobednika Food Tech start-up takmičenja u organizaciji Infobipa, Maistre i Peperminta.

Sve informacije o Weekendu moguće je saznati ovde, kao i putem zvaničnih Instagram i Facebook kanala.

Teme