Banke

Global Finance nagrade za UniCredit

Global Finance je devetu godinu za redom proglasio UniCredit Bank Srbija najboljom bankom za pružanje kastodi usluga međunarodnim investitorima (podkastodi) u Srbiji.

Takođe, UniCredit Global Securities Services sa ponosom objavljuje da je Global Finance još jednom priznao za najbolju podkastodi banku u Centralnoj i Istočnoj Evropi za 2022. godinu – nastavljajući pobednički niz koji sada traje već trinaestu godinu zaredom.

Banka je dobila nagrade za najboljeg pružaoca podkastodi usluga u šest pojedinačnih zemalja: Austriji, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji i Sloveniji.

Bojan Čiča, direktor Sektora globalnog transakcionog bankarstva u UniCredit Banci Srbija, ovim povodom istakao je da je ova nagrada još jedna potvrda da je UniCredit na pravom putu u razvijanju svojih usluga i podrške klijentima. „Zaista smo ponosni na činjenicu da već godinama na ovaj način dobijamo pozitivnu povratnu informaciju od svojih klijenata. Upravo to i jeste suština svega što radimo“, rekao je Čiča.

Jasmina Janković, direktorka Odeljenja za kastodi poslove i poslove depozitara, dodala je da ovakve nagrade pružaju pravi podstrek za stalno unapređivanje poslovanja, jer to znači da se ceni i prepoznaje stručnost i kvalitet usluga koje UniCredit pruža.

O regionalnim i pojedinačnim tržišnim nagradama odlučivao je urednički odbor Global Finance-a, koji je uzeo u obzir značajan broj inputa stručnih izvora i korisnika subkastodi usluga, kao i stručno pripremljene prijave institucija koje pouzdano pružaju vrhunske usluge, u svojim regionima i tržištima. Priznanje naše regionalne izvrsnosti trinaestu godinu zaredom jasno naglašava našu snažnu posvećenost i fokus širom regiona Centralne i Istočne Evrope i odražava visoke standarde stručnosti, posvećenosti i izvrsnosti usluga koje pruža celokupno osoblje GSS.

Teme