Banke

Keš krediti AIK i Naša AIK banka

Foto: Pixabay.com

AIK i Naša AIK banka pripremile su atraktivnu ponudu svojih keš kredita i kredita za refinansiranje, namenjenu svim građanima kojima je pred kraj leta potrebna dodatna finansijska podrška.

Posebnu ponudu AIK i Naša AIK banke čine veoma povoljne pozajmice sa fleksibilnim rokovima otplate od 13 do 71 meseca, dok maksimalan iznos kredita može biti čak 3.000.000 dinara. 

Avgust i septembar su meseci u kojima je mnogim klijentima potrebna dodatna podrška kako bi svoje planove ostvarili do kraja. Upravo zbog toga, AIK i Naša AIK banka su odlučne u nameri da i u ovom periodu budu banke na koje svi građani uvek mogu da se oslone, kao i da ostanu njihov prvi izbor kada im je neophodno da brzo i jednostavno obezbede dodatna finansijska sredstva. Sve zainteresovane pozivamo da posete bilo koju od ekspozitura AIK i Naša AIK banke i da u razgovoru sa našim savetnicima dobiju detaljne informacije o pogodnostima ove ponude i načinu apliciranja za naše povoljne kredite.

Kao i do sada, zahtevi za dobijanje keš kredita i kredita za refinansiranje AIK i Naša AIK banke, osim u ekspoziturama, mogu se podneti i preko jednostavne online forme na sajtu obe banke.

Teme