Banke

Crédit Agricole Srbija postala RBA banka – promena deo procesa pripajanja Raiffeisen banci

Od 2. septembra 2022. godine Crédit Agricole banka Srbija AD Novi Sad promenila je naziv u RBA banka a.d. Novi Sad.

Promena je izvršena u sklopu procesa pripajanja Raiffeisen banci a.d. Beograd, započetom u avgustu prošle godine potpisivanjem ugovora, dok se potpuna integracija očekuje do kraja drugog kvartala 2023. godine.

U toku je intenzivan rad na obezbeđivanju što uspešnije integracije banaka i veoma smo zadovoljni onim što je do sada urađeno u cilju izgradnje velike, udružene banke“, izjavio je ovim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

Promena naziva je još jedan korak bliže ka potpunom pripajanju i približavanju naše nove članice identitetu Raiffeisen brenda, a dugoročno gledano – ostvarenju cilja Raiffeisen grupacije o strateškom širenju poslovanja na ovom tržištu“. 

Predsednik Izvršnog odbora RBA banke Petar Jovanović ističe da će banka nastaviti da građanima, poljoprivrednicima, malim i velikim kompanijama pruža uslugu visokog kvaliteta na koju su navikli.

Radujemo se što ćemo sredinom naredne godine, nakon pripajanja Raiffeisen banci, biti u mogućnosti da ponudimo klijentima širi spektar proizvoda i inovativniju uslugu kako bi kreirali još bolje korisničko iskustvo” naglasio je Jovanović.

Teme