Info

ŠUMADIJSKI SAJAM POLJOPRIVREDE od 8. do 11. septembra u Kragujevcu

Foto: Pixabay.com

Šumadijski sajam poljoprivrede“ biće održan od 8. do 11. septembra na kragujevačkom Šumadija sajmu.

Prema rečima organizatora, interesovanje za ovu manifestaciju je veliko i već sada je izvesno da će ovogodišnja smotra agrara okupiti rekordan broj izlagača.


Tradicionalna manifestacija „Šumadijski sajam poljoprivrede“ sa osamnaest godina dugom tradicijom i ove godine obeležiće četiri sajamska dana najvećeg poljoprivrednog događaja u ovom delu Srbije.

Kao i svaki put, okupiće najznačajnije kompanije u agroindustriji, poljoprivrednoj proizvodnji, mehanizaciji i najbolje u stočarstvu, kao i banke i osiguravajuće kuće.


Tokom četiri sajamska dana, pored bogatog izlagačkog sadržaj, poljoprivrednici i posetioci će tokom svih sajamskih dana imati priliku da pogledaju i prateći program, kao i brojna stručna predavanja i skupove. Organizatori predviđaju da će biti preko sto izlagača.


Na kragujevačkom Sajmu poljoprivrede javnosti će se predstaviti i ovdašnji proizvođaći alkoholnih pića, a neki od njih će to učiiniti prvi put.
Najveća jesenja smotra agrara južno od Save i Dunava, prepoznatljiva je u Srbiji po broju izlagača i posetilaca, ali i brojnim stručnim izložbama. Partneri sajma Dunav osigurane i kompanija „Meggle“.

Teme