Društveno odgovorno poslovanje

Kompanija P&G udružila je snage sa srpskim nevladinim organizacijama za podršku ugroženim porodicama DONACIJA 180.000 proizvoda za zdravlje i higijenu

Kompanija Procter & Gamble je sa svojim brendovima Ariel, Fairy, Lenor, Pampers, Pantene, Always i drugi, udružila snage sa lokalnim nevladinim organizacijama kako bi podržali ugrožene porodice i zajednice u Srbiji. U partnerstvu sa Divac fondacijom i Prijateljima dece Srbije, kompanija je donirala preko 180.000 esencijalnih proizvoda za zdravlje i higijenu, kako bi pomogla onima kojima je to najpotrebnije.

Odgovarajući na potrebe naše zajednice, P&G i njeni partneri iz nevladinih organizacija istupili su kao snažna podrška onima kojima je to najpotrebnije, a poboljšanje uslova života socijalno ugroženih građana postavili su kao glavni prioritet. Kroz zajednički angažman naših brendova i partnera, nastavljamo našu posvećenost da svaki dan učinimo boljim za ljude, porodice i zajednice u kojima svi zajedno živimo i radimo.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji kompanije Procter & Gamble sa Ana i Vlade Divac Fondacijom, mnoštvo esencijalnih proizvoda za zdravlje i higijenu obezbeđeno je najugroženijim zajednicama, čime je makar i na kratko vraćen osmeh na lica za koje je svaki osmeh jedna nova pobeda. „Više smo nego zahvalni na dugoročnom partnerstvu sa kompanijom Procter & Gamble i podršci brojnim projektima koji imaju za cilj stvaranje inkluzivnijeg okruženja za različite ugrožene grupe u Srbiji. Od projekta za pomoć u vreme poplava iz 2014. godine, nastavili smo da radimo sa P&G-em i njegovim brendovima za dobrobit porodilišta, vrtića i socijalnih ustanova. Zaposleni u P&G-u i zainteresovane strane mogu da budu ponosni na uticaj koji ostvaruju, a mi se radujemo novim projektima koji će naše društvo učiniti boljim“, izjavila je Ana Divac, direktorka odbora Fondacije Ana i Vlade Divac.

P&G se takođe udružio sa Prijateljima dece Srbije kako bi povećao uticaj humanitarnih programa širom zemlje. Nekoliko tona ključnih P&G proizvoda stiglo je i do saradnika i partnera ovog udruženja koje podržavaju integraciju mladih, ugroženih porodica sa decom, skloništa za žene i decu i mnogih drugih korisnika koji sarađuju sa Prijateljima dece Srbije. „Imamo zajedničku ambiciju sa P&G-em da poboljšamo zdravlje i blagostanje najosetljivijih zajednica, tako da smo zaista ponosni na uticaj koji smo ostvarili prošle godine. Nadamo se da ćemo nastaviti da povećavamo domet pozitivnih dela, oblikovanih s ljubavlju i saosećanjem koje gajimo jedni prema drugima”, izjavila je direktorka Prijatelja dece Srbije Iva Eraković.

Teme