Info

Srpska softverska kompanija Tenderly potpisala ugovor sa GTC-om

GTC je potpisao ugovor o predzakupu na pet godina sa kompanijom Tenderly. Srpska softverska kompanija zakupiće 3.400 kvadratnih metara kancelarijskog premium prostora na lokaciji GTC X u Beogradu. Predzakup zgrade, čiji je završetak izgradnje predviđen za treći kvartal 2022. godine, već je dostigao 72%.

GTC X jemoderna, poslovna zgrada A klase koja se nalazi u poslovnom delu Beograda, u neposrednoj blizini centra grada, magistralnih puteva, železničke stanice i puta za Aerodrom Beograd. Zgrada projektovana i razvijena u skladu sa LEED Gold sertifikatom je i dalje u izgradnji, a završetak je planiran za treći kvartal 2022. Biće raspoloživo 16.800 kvadratnih metara prostora za iznajmljivanje. GTC X će zakupcima obezbediti individualnu kontrolu pristupa, terase na svakom spratu, ostave za bicikle i tuševe, kao i tri nivoa podzemnog parkinga za 300 vozila.

„Raduje nas što imamo priliku da kompaniji Tenderly poželimo dobrodošlicu u našu porodicu stanara i zakupaca. Nadamo se da će se zaposleni u ovoj istaknutoj kompaniji osećati kao kod kuće u svojoj novoj kancelariji koja je dizajnirana da zadovolji sve njihove potrebe. Činjenica da je GTC X već obezbedio zakupce za više od polovine svog prostora pre završetka izgradnje, dokazuje njegov vrhunski kvalitet i savršenu lokaciju, kao i odlične GTC standarde usluge i komunikacije„, rekao je Janoš Gardai, Chief Operating Officer GTC-a.

Tenderly je mlada, brzorastuća softverska kompanija koja razvija blokčejn platformu, a osnovana je u Beogradu 2018. godine. Kompanija nudi end-to-end platformu za programere za timove i kompanije koje žele da grade inovativne blockchain proizvode. Danas nude širok spektar alata i proizvoda koji su postali standard kada je u pitanju razvoj rešenja na blokčejnu. Tenderly je nedavno prikupio 55,3 miliona evra u dve serije finansiranja. Finansiranje je još jedan primer brzog uspeha koji su postigli za ovo kratko vreme.

O GTC-u

GTC Grupa je vodeći investitor i programer nekretnina koji se fokusira na Poljsku i glavne gradove u centralnoj i istočnoj Evropi. Tokom 25 godina svog poslovanja, GTC je kroz Centralnu i Istočnu Evropu razvio 77 modernih kancelarijskih i maloprodajnih objekata visokog standarda, ukupne površine preko 1,4 miliona kvadratnih metara.

GTC sada aktivno upravlja portfeljem komercijalnih nekretnina od 44 komercijalne zgrade koja pruža približno 758 hiljada kvadratnih metara zakupa kancelarijskog i maloprodajnog prostora u Poljskoj, Budimpešti, Bukureštu, Beogradu, Zagrebu i Sofiji. Pored toga, GTC ima razvojni cevovod od 460 hiljada kvadratnih metara maloprodajnih i kancelarijskih nekretnina u glavnim gradovima Centralne i Istočne Evrope, 51 hiljada m2 u izgradnji. GTC S.A. nalazi se na Varšavskoj berzi i uključen je u indeks mWIG40, a uvršten je i na berzu u Johanesburgu.

Teme