Osiguranje

Wiener Städtische osiguranje obezbedilo postavljanje još jedne servisne stanice za bicikle za stanovnike Niša

U okviru “Evropske nedelje urbane mobilnosti” koja se održava u Nišu od 16-22. septembra, ispred tržnog centra Delta Planet, kompanija Wiener Städtische osiguranje, u cilju podrške Sekretarijatu za urbanizam Grada Niša za nastavak razvoja urbane mobilnosti u ovom gradu, postaviće novu servisnu stanicu za bicikle namenjenu svim građanima Niša.

Postavljanje nove servisne stanice za bicikle je na platou ispred tržnog centra Delta Planet bilo je u prisustvu predstavnika kompanije Wiener Stadtishe osiguranje – Petar Videnović, direktor Regionalne filijale Niš i predstavnice Gradske uprave Niša – Tanja Obradović, Glavni gradski urbanista.

Kompanija Wiener Städtische osiguranje u svojim društveno odgovornim akcijama pruža podršku lokalnim zajednicama koje imaju potrebu da svoje okruženje učine dostupnim i održivim, sa posebnim akcentom na očuvanje životne sredine.

Tokom leta, Wiener Städtische osiguranje je gradu Nišu doniralo prvu servisnu stanicu za bicikle, koja se nalazi na platou ispred tržnog centra Stop Shop.

Korišćenje servisnih stanica za bicikle je potpuno besplatno.

Teme