Banke

Banca Intesa svečano dodelila nagrade pobednicima Tech the Bank konkursa

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, svečano je dodelila nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank na Business After-Hours koktelu, koji je organizovala u saradnji sa Američkom privrednom komorom u Srbiji.

Na događaju koji je održan u sredu 28. septembra u Golf klubu Ada na Adi Ciganliji, Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, Stefan Lazarević, predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore Srbije i Srđan Dakić, Business Development lider u kompaniji Visa za region Jugoistočne Evrope, pobedničkim timovima, Humanitarko, Cropt i Share Pay, uručili su nagrade od 10.000 evra, kao i studijsko putovanje u Inovacioni Centar Intesa Sanpaolo u Torinu.

Konkurs Tech the Bank, Banca Intesa sprovela je u saradnji sa kompanijom Visa u želji da doprinese razvoju digitalne zajednice u našoj zemlji, kao i da nagradi i primeni najbolja inovativna rešenja u oblasti digitalnog bankarstva. Pobednici će stoga imati priliku i da svoja digitalna rešenja dalje razvijaju u konkretni proizvod ili uslugu u skladu sa poslovnim planom Banke.

Teme