Osiguranje

“GLOBAL ASSISTANCE” – NOVA kompanija ZA PRUŽANJE USLUGA ASISTENCIJE na tržištu SRBIJE

Kompanija GLOBAL ASSISTANCE d.o.o počinje sa pružanjem usluga 1. oktobra 2022. godine, kao kompanija koja je nastala zajedničkim ulaganjem Viennna Insurance Group (VIG) i Wiener Städtische osiguranja. Svi klijenti koji ugovore polise putnog, zdravstvenog, imovinskog osiguranja i osiguranja pomoći na putu u Wiener Städtische osiguranju od sada će dobijati uslugu asistencije preko GLOBAL ASSISTANCE d.o.o.

Prednost Global Assistance d.o.o. na tržištu u Srbiji ogleda se u brzoj i pravovremenoj asistenciji, kvalitetnoj medicinskoj usluzi, operaterima koji govore maternjim jezikom svojih osiguranika, kao i pripadnosti mreži asistentskih kuća u okviru VIG grupe, kroz koju se omogućuje međunarodna teritorijalna pokrivenost pružanja usluga asistencije.

U saradnji sa pažljivo odabranim partnerima i saradnicima, Global Assistance d.o.o. pružaće sledeće usluge asistencije:

•         Putna asistencija za vreme puta i boravka u inostranstvu

•         Pomoć na putu u zemlji i inostranstvu

•         Majstor u kući za slučaj hitne intervencije i popravke

•         Medicinska asistencija u okviru putnog osiguranja za slučaj potrebe za medicinskom uslugom u zemlji, za državljane Republike Srbije i za strane državljane koji su u poseti Srbiji

•         Usluge Kontakt centra za potrebe poslovanja pravnih lica različitih delatnosti

•         Pružanje informacija o ostvarivanju prava u okviru ugovorene polise osiguranja

Na čelu Global Assistance d.o.o. je Aleksandra Božić, direktor kompanije.

Sedište Global Assistance d.o.o. je na adresi: Trešnjinog cveta 1, 11070 Beograd.

Do kraja godine, preko sopstvenih asistentskih kompanija, Vienna Insurance Group obezbeđivaće korisničku podršku u 11 zemalja.

Svake godine VIG asistentske kuće obrade više od 400.000 zahteva za uslugom asistencije. Stoga je cilj VIG Grupe da ponudi usluge asistencije preko sopstvenih kompanija. U srži ove strategije je omogućavanje dodate vrednosti za klijente kroz kontinuiran kontakt sa njima i sveobuhvatnu kontrolu procesa: od ugovaranja ponude do upravljanja štetama i pružanja usluga asistencije.

Najsavremenije tehničko rešenje za zaokruženo korisničko iskustvo

VIG poseduje sopstveni softverski sistem za asistenciju koji se koristi u VIG kompanijama u cilju organizacije usluga asistencije i obrade digitalnih zahteva. VIG kompanije imaju mogućnost teritorijalnog monitoringa korisničkih zahteva u cilju pružanja usluge asistencije u najkraćem roku. Počev od 2022. godine, zahtevi za uslugom asistencije u okviru VIG zemalja koje pružaju ovu vrstu usluge, digitalno su umreženi što korisnicima osiguranja omogućava brzu i preciznu asistenciju čak i kada se nalaze u inostranstvu. Bilo da se radi o saobraćajnoj nezgodi, kvaru, iznenadnoj bolest ili povredi na putovanju, Global Assistance korisnički centar može lako da locira VIG klijenta, u najkraćem roku da organizuje uslugu asistencije i u situacijama kada su klijenti na putovanju van svoje zemlje.

Teme