Banke

AIK BANKA I NAŠA AIK BANKA Posebna ponuda za štediše

Foto: Pixabay.com

Negujući kulturu štednje kroz stalno jačanje saradnje koju ima sa svim klijentima, AIK Banka i Naša AIK Banka su na početku i ove jeseni pripremile posebnu ponudu za sve štediše, čija je ključna prednost, uz atraktivnu kamatu i flaksibilne rokove oročenja, upravo to što svim građanima pružaju mogućnost da povoljne uslove štednje prilagode svom životnom ritmu, potrebama i mogućnostima.

Dosadašnje iskustvo je nebrojeno puta potvrdilo da građani, kada je reč o ličnim i porodičnim finansijama, prvenstveno cene slobodu sopstvenog izbora, kao i priliku da samostalno biraju tempo i način na koji će štedeti novac u banci. AIK Banka i Naša AIK Banka kao banke prvog izbora za preko 400.000 štediša u Srbiji su odlučile da nastave tradiciju dugu skoro pola veka, stavljajući na prvo mesto sigurnost depozitnih uloga i, u skladu sa tim, prilagodile svoju štednu ponudu.

Otvaranjem štednog računa u AIK Banci i Našoj AIK Banci, svim zainteresovanim građanima se pruža mogućnost da jednostavno, pametno i odgovorno čuvaju svoj novac, ali i da dugoročno ostvare prihod. Potrebno je samo da posete internet sajt AIK Banke i Naše AIK Banke ili neku od njima najbližih ekspozitura i detaljnije se informišu o svim pogodnostima i mogućnostima koje im ove dve banke pružaju kada je reč o aktuelnoj ponudi za oročenu štednju u evrima.

Teme