Ceger

UNIVEREXPORT u fruškogorskom naselju Popovica

Prvi Univerexport maloprodajni objekat na fruškogorskom naselju Popovica otvoren je 6. oktobra 2022. godine na adresi Fruškogorski put 58. Potrošače su prvi dan obradovali brojni pokloni, ali i specijalne akcije koje važe samo u ovom objektu tokom dve nedelje.  

Naselje Popovica koje čini spoj urbanog dela Novog Sada (Sremske Kamenice) i Nacionalnog parka Fruška gora jedno je od demografski najbrže rastućih naselja u Vojvodini. U skladu sa tim, kao prepoznatljivi novosadski, vojvođanski, ali i srpski brend, kompanija Univerexport  prva je otvorila supermarket na ovom području.

Na atraktivnoj lokaciji, sa osvetljenim parkingom u planu, nalazi se 425 kvadrata modernog maloprodajnog prostora na kojem je izloženo preko 4.500 različitih artikala. Nekada omiljeno mesto za predah na Popovici, sa divnim pogledom, postalo je sada i mesto omiljene kupovine meštana Popovice, ali i drugih prolaznika. 

Radno vreme Univerexport Popovica je od 07h do 21h svakim radnim danom i subotom, kao i nedeljom od 07 do 14 časova.   

Ovo je 183. radnja u maloprodajnoj mreži Univerexport-a, kao i 51. objekat na teritoriji Grada Novog Sada. Naredna otvaranja radnji najvećeg domaćeg trgovinskog lanca sa tradicijom dugom 32 godine planirana su na u Lazarevcu, Beogradu i Ćupriji.

Teme