Točkovi&Pruga&Nebo

OC JAHORINA Kompanija m:tel podržala „1.000 skija za našu decu“

Foto: Marija Nišić

Na Jahorini je upriličena konferencija za medije na kojoj su direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić i generalni direktor kompanije m:tel, Jelena Trivan, predstavili još jedan projekat zajedničke saradnje, koja je, ovaj put, dobila nešto drugačiju dimenziju od svih projekata koji su do sada ostvareni između ove dve prestižne kompanije. Reč je o nadaleko poznatoj akciji pod nazivom „Hiljadu skija za našu decu“, čiji je inicijator upravo direktor Olimpijskog centra Jahorina, a koji je najznačajniju podršku u realizaciji ovog izuzetno bitnog projekta za najmlađe posetioce olimpijske planine dobio u kompaniji m:tel. Konferencija za medije krunisana je donacijom skija koju je deci i mladima u ime kompanije m:tel darovala generalni direktor, Jelena Trivan.



Konferenciju za medije otvorio je direktor Olimpijskog centra Jahorina, i tom prilikom izjavio:

„Imamo tu čast da ugostimo generalnu direktoricu kompanije M:tel, gospođu Jelenu Trivan, sa kojom imamo uspešnu saradnju već duži niz godina. Ovo je jedan od dokaza da se iz uspešnih partnerstva rađaju najsjajnije i najhumanije ideje. Razlog našeg okupljanja je akcija „Hiljadu skija za našu decu“ koju sam pokrenuo na Instagram profilu @dejanljevanic. Veliku zahvalnost u realizaciji ovakvog projekta dugujem kompaniji M:tel i njenom menadžmentu, koji je prepoznao značaj akcije i zajedno sa nama radi na popularizaciji skijanja i promociji zdravih životnih vrednosti. Oni su za potrebe akcije obezbijedili čak 100 skija“, i dodao: „Siguran sam da ćemo svi zajedno uticati na to da stvorimo bolju, lepšu i zdraviju budućnost za našu djecu, a možda i nove skijaše koji će jednoga dana braniti boje naše zastave u želji za osvajanjem najsjajnijih odličja. Uspeh svoju istinsku dimenziju dobija tek kada se podeli sa voljenim osobama, a naša ljubav prema našim najmlađim članovima društva je beskrajna.“

Generalni direktor kompanije m:tel, Jelena Trivan, izrazila je veliko zadovoljstvo što ima priliku učestvovati u još jednoj akciji za najmlađe. Darujući skije na Jahorini, u društvu mladih skijaša, predstavnika Olimpijskog centra Jahorina, te direktora Društva, istakla je:

„Kompanija m:tel stub je privrede Repblike Srpske, i zbog toga osećamo veliku potrebu da budemo u svemu onome sto može da pomogne običnom čoveku koji ovde živi. Mislim da je jedan od stubova privrede i Olimpijski Centar Jahorina, koji je postao regionalni i evropski brend. Izuzetna nam je čast što možemo da učestvujemo u mnogim aktivnostima Olimpijskog centra Jahorina, kako tokom zimskih i letnih sezona kao pokrovitelj, tako i kao pokrovitelj velikog broja manifestacija koje Olimpijski centar Jahorina fenomenalno organizuje, od kojih moram da istaknem Jahorina Ultra Trail, ali i akciju „Hiljadu skija za našu decu“, koja je organizovana s ciljem da sva deca ovog podneblja dobiju svoj prvi par skija. Ovo možda jeste mrvica, no mi smo spremni da učinimo mnogo više. Pokazujemo spremnost da budemo u svemu, i na usluzi naroda Republike Srpske, kao i da se nađemo svugde gde smo potrebni. Ovo je malo, ali i običnom čoveku odličan pokazatelj da kompanije m:tel i Olimpijski Centar Jahorina misle na njih i mlade generacije. Kompanija m:tel spremna je i da pokrije sve preostale potrebe akcije, do njenog samog kraja, kako bismo na taj način omogućili svakom detetu da ove zime proskija.“

Da podsetimo, direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, u okviru akcije „Hiljadu skija za našu decu“ dodjeljuje 1.000 skija za decu uzrasta od 7 do 18 godina koja uspešno učestvuju u tzv. Ski izazovu, u sklopu kojeg je potrebno da kreiraju zabavan, interaktivni video zapis tokom kojeg skijaju u kućnom ambijentu, uz ritam muzike „Hit Me Up“ iz animiranog filma pod nazivom „Happy Feet“, koristeći sve predmete koji će im olakšati improvizaciju skijanja u kućnom ambijentu. Objavljivanjem ovog videa na svom Instagram nalogu uz #dejanljevnaic imaju šansu da kući ponesu svoj prvi, nagradni, par skija. Sve što je potrebno za učešće je malo spretnosti, dobro raspoloženje, druženje sa prijateljima i porodicom i, naravno, doza maštovitosti.

Teme