Banke

EUROBANKA DIREKTNA podržava „Noć knjige“ koja se po 27. put održava od 9. do 11. decembra

Eurobank Direktna nastavlja tradicionalno da podržava manifestaciju „Noć knjige” koja se po 27. put održava od 9. do 11. decembra 2022. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi.

Odgovorna prema zajednici u kojoj posluje, Eurobank Direktna godinama prepoznaje značaj manifestacije koja za cilj ima podizanje svesti o važnosti čitanja. Zato i ovog decembra, Banka podržava ’’Noć knjige’’, dokazujući da dugogodišnja saradnja prepoznata i usmerena ka istim vrednostima, daje rezultate i podstiče nastavak uspešne priče.

’’Jedan od važnih stubova društveno odgovornog poslovanja Eurobank Direktne je i podrška kulturi i obrazovanju. Ove godine po 22. put podržavamo ’’Noć knjige’’, regionalnu kulturnu manifestaciju namenjenu ljubiteljima književnosti. Ponosni smo na projekat koji podržavamo gotovo od samog početka jer manifestacija ’’Noć knjige’’ ima izuzetnu vrednost za kulturnu zajednicu’’, ističu u Eurobank Direktnoj.

U 33 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 59 lokacija, posetioce očekuje više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti. Kao i uvek tokom ‘’Noći knjiga’’, i ovog puta biće aktuelni popusti u knjižarama, kao i prilikom online poručivanja putem sajta.

Teme