Osiguranje

GLOBOS OSIGURANJE strateški partner Novosadskog sajma

U susret važnih jubileja, stogodišnjice Novosadskog sajma i 90. međunarodnog poljoprivrednog sajma, potpisan je Ugovor o Strateškom partnerstvu Novosadskog sajma i Globos osiguranja, za period  od 2023. do 2026. godine. Dokument su potpisali predsednik Izvršnog odbora Globos osiguranja, Beograd, Siniša Pratljačić i generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković.

„Novosadski sajam za desetak dana ulazi u važnu godinu –  100 godina od osnivanja ove sajamske kuće. U tom smislu pripremamo set različitih aktivnosti, od Svečane akademije, monografije, spotova i jednog novog vizuelnog identiteta koji će biti korišćen za sve manifestacije“, rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković. „Takođe nas čeka i 90. međunarodni poljoprivredni sajam gde će Italija biti Zemlja partner. Ugovor o Strateškom partnerstvu koji smo potpisali sa Globos osiguranjem, mladom osiguravajućom kućom koja je po merket šeru šesta kompanija kada je u pitanju osiguranje. Mi smo se kao partneri već oprobali ove godine, kada je Globos bio Generalni sponzor Poljoprivrednog sajma. Pored dobrih iskustava koja smo imali i koja će verujemo proizaći i iz potpisivanja ovog Strateškog partnerstva, želim da kažem da je potpisan i Ugovor o osiguranju u naredne tri godine i pretpostavljam da će ovo biti jedan ozbiljan dogovor koji će imati mogućnost da i u narednim godinama, nakon ove tri, bude produžen.“

„Kada gledamo najveće sajamske manifesatacije, srpska privreda treba da se drži zajedno, i zato smo se odlučili na ovaj potez – da potpišemo trogodišnji ugovor o Osiguranju i o Strateškom partnerstvu, i mislim da je to pravi potez, i za Globos osiguranje, a mislim i da će Novosadski sajam dobiti još ozbiljnijeg i kvalitetnijeg i dobrog srpskog partnera. Kada smo bili Generalni sponzor ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma, tada  sam na press konferenciji izjavio da sam izuzetno počastvovan i ponosan, što srpsko osiguravajuće društvo, Globos osiguranje, koje postoji sada već nepunih 29 godina, sa novim većinskim vlasnikom British Motors-om od 2020. godine, rekao je Siniša Pratljačić, predsednik Izvršnog odbora GLOBOS osiguranja.

On je istakao, da će njihova osiguravajuća kuća ovu godinu završiti na šestom mestu, što je izuzetan rezultat, jer su 2019. bili šesnaesti, sa više od 5 milijardi dinara premije.

Međunarodni poljoprivredni sajam, koji će naredne godine biti održan devedesti put, biće priređen od 20. do 26. maja.

Teme