Info

NAJBOLJI USLOVI ZA RAD i PODSTICAJ MLADIH TALENATA Japan Tobacco International osmi put dobitnik TOP EMPLOYER SERTIFIKATA

Brojne mogućnosti za napredovanje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu, rad od kuće koji doprinosi postizanju balansa između posla i privatnog života i inovativni pristupi u postizanju blagostanja i jednakosti zaposlenih samo su neke od odlika koje Japan Tobacco International izdvajaju od ostalih poslodavaca.

Upravo zbog toga, JTI je, osmu godinu zaredom, dobitnik Top Employer sertifikata, prestižnog priznanja namenjenog kompanijama koje su pokazale izuzetne rezultate kada se radi o obezbeđivanju najboljih uslova za rad i podsticanju razvoja talenata na svim nivoima. 

Milena Rajić, direktorka Odeljenja za zaposlene i korporativnu kulturu u JTI za Zapadni Balkan, istakla je:

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers institut i ove godine prepoznao naš trud i zalaganje da zaposlenima pružimo mogućnosti za rast i razvoj na svim nivoima. Ovaj sertifikat za nas predstavlja sve ono u šta verujemo –  timski rad, našu korporativnu kulturu i zaposlene koji je neguju svakoga dana; oni su ti koji postavljaju ciljeve, učestvuju u inicijativama i inspirišu druge. I u budućnosti ćemo se truditi da sledimo svoj pozitivan primer i da, postavljanjem ambicioznih ciljeva u ovom domenu, nadmašimo sebe i proces upravljanja ljudskim resursima podignemo na još viši nivo“.

Zaposleni u kompaniji JTI svakodnevno su motivisani mnogobrojnim benefitima. Pored različitih mogućnosti za usavršavanje poput eksternih obuka, oni obuhvataju i privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove njihove uže porodice, hibridni oblik rada, savremeno radno okruženje, korišćenje najmodernijih alata i sistema za rad.

O organizaciji Top Employers Institute

Top Employers Institute je globalni autoritet kada je u pitanju prepoznavanje izvrsnosti u praksama u oblasti ljudskih resursa. U okviru Top Employers Institute programa sertifikacije, kompanije koje učestvuju prolaze kroz validaciju, sertifikovanje, i tek nakon toga su prepoznati kao najbolji poslodavci. Osnovan pre više od 30 godina, Top Employers Institute do sada je sertifikovao 2.052 organizacije u 121 državi koje su istaknute kao poslodavci koji pozitivno utiču na živote preko 9,5 miliona zaposlenih širom sveta.

JTI najveći poslodavac u duvanskoj industriji

Japan Tobacco International (JTI) je najveći poslodavac u duvanskoj industriji budući da od polja duvana, preko fabrike u Senti, i kancelarije u Beogradu angažuje 3,000 ljudi. Jedan je od pet najvećih poreskih obveznika sa 3 milijarde dolara uplaćenih u budžet od 2006. Jedina je inostrana kompanija koja otkupljuje domaći duvan, i ujedno najveći proizvođač duvana u Srbiji. Od kupovine fabrike u Senti 2006. godine, kompanija JTI je utrostručila udeo na tržištu, istovremeno izvozeći cigarete na tržišta Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije, i duvana u EU.

Teme