Info

Produžen rok za prijave na „PEKARIJADU 2023“ Takmičenje za najtalentovanije pekare u Beogradu, Novom Sadu, Požegi i Nišu, evo kako možete da se prijavite

Zbog velikog interesovanja za učešće na “Pekarijadi 2023” produžen je rok za prijave i po prvi put ove godine takmičenje za najtalentovanije pekare će se održati na četiri lokacije u zemlji: Beograd, Novi Sad, Požega i Niš.

Za prestižnu titulu najboljeg profesionalnog i mladog pekara Srbije prijavljeni kandidati će se nadmetati u ukupno šest kategorija. Za pekare profesionalce, predviđeno je pet kategorija: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo, dok će se najbolji mladi pekari  takmičiti u pripremanju pogačice sa čvarcima.

Predselekcija i kvalifikacije za finale će trajati do juna 2023. nakon čega će u septembru i oktobru 2023. biti organizovano veliko finale „Pekarijade“ u Lesaffre pekarskom centru Beograd.

Svi zainteresovani kandidati se mogu prijaviti na web sajtu:  www.pekarijada.com, SMS-om na broj: 062 20 88 18, E-mail-om na: pekarijada.lrs@lesaffre.com, putem Facebook stranice: “Pekarijada” ili poštom na adresu: Milutina Milankovića 11b, 11070, Novi Beograd uz naznaku “Pekarijada”.

Više informacija o „Pekarijadi“, načinu prijavljivanja i uslovima konkursa možete naći na sajtu: www.pekarijada.rs.

Teme