Teme

Info

44. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu POVEZIVANJE I PRIVREDNIKA

Privredna komora Srbije u saradnji sa Beogradskim sajmom i Evropskom mrežom preduzetništva po treći put organizuje međunarodne poslovne susrete tokom 44. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu. Poslovni susreti se održavaju 23. februara od 11-17 časova i 24. februara od 10.30 do 17 časova u Hali 1 Beogradskog sajma, a sve zainteresovane kompanije se mogu besplatno registrovati do 15 časova 22. februara putem platforme https://belgradetourismfair.talkb2b.net/.

„Na sajmu će, tradicionalno, učestvovati najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni turoperatori . To je idealna prilika za uspostavljanje poslovnih kontakata jer će zakazivanjem sastanaka putem naše platforme kompanije moći da se sretnu sa domaćim i stranim kupcima i kompanijama na unapred zakazanim sastancima“, kaže Katarina Momčilović Matić, viši savetnik za Evropsku mrežu preduzetništva u Privrednoj komori Srbije i dodaje da je da se do sada, putem platforme registrovalo preko 350 učesnika, a zakazano je više od 200 sastanaka.

Međunarodni sajam turizma predstavlja najznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i jugoistočnoj Evropi, a poslovni aspekt sajma postaje sve važniji, kaže Matić i ističe da upravo putem ove jednostavne platforme za povezivanje kompanije mogu bez čekanja, na efikasan način da se povežu kako sa izlagačima tako i sa posetiocima sajma.