Voćarstvo i vinogradarstvo

U hotelu SHERATON u Novom Sadu 25. februara „WINE FEST“, učešće 40 najboljih srpskih vinarija

Foto: Pixabay.com

Drugi „Wine fest“ održaće se u hotelu Sheraton u Novom Sadu, 25. februara, sa učešćem 40 najboljih srpskih vinarija. Uz najbolje vinarije Srbije, na festivalu će biti prisutno i pet destilerija, kao i prerada mesa Kovačević sa svojim delikatesima od mangulice, prenosi eKapija.


Novi Sad, kao prošlogodišnji grad kulture, može da se pohvali time da konačno ima specijalizovani vinski događaj na kome zajedno nastupaju najveći i najvažniji vinari iz cele Srbije, navedeno je u saopštenju TO Novi Sad.

Ove godine pored Fruškogoraca, Župljana, Šumadinaca i vinara iz svih domaćih vinogorja, publici će se predstaviti i gosti iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, kao i mnogi drugi.

„Wine fest“ ima ambiciju da na jednom mestu i profesionalcima i entuzijastima ponudi ono najbolje sa domaćeg tržišta i da bude vrhunska platforma za degustacije, diskusiju i druženje ljubitelja vina i vinskih profesionalaca.

„Izlagači su pažljivo odabrani, tako da posetioce očekuju retka vina, stare berbe i puno ekskluzivnih degustacija, a među vinima biće izložena i ona koja prvi put izlaze na tržište“, izjavio je organizator Zlatko Živanić.


Gostima će ulaznice biti dostupne preko, GIGS TIX servisa i na samom ulazu.

Tagovi

Teme