Banke

UniCredit Bank Srbija pokreće prvu digitalnu ekspozituru i širi svoju poslovnu mrežu

Prva digitalna ekspozitura UniCredit Bank Srbija, otvorena je u okviru NCR kampusa u Beogradu, najavljujući novi servisni model u skladu sa potrebama klijenata banke.

Digitalni koncept ekspoziture ima za cilj da omogući klijentima da mnoge jednostavne transakcije izvrše sami, putem digitalnih kanala i uređaja. Na taj način, ubrzavaju se procedure i skraćuju birokratski procesi, dok se savetnicima ostavlja više vremena za osnaživanje odnosa sa klijentima.

Ovaj novi koncept bankarstva donosi drugačije korisničko iskustvo, a prvenstveno je namenjen digitalno orijentisanoj populaciji.

U novoj ekspozituri klijenti će moći da dobiju sve informacije od finansijskog savetnika, da otvore račun, apliciraju za kreditni proizvod, podnesu zahtev za stambeni kredit, platnu karticu, mogu da dobiju podršku za mBanking i mBiz aplikaciju kao i da zakažu sastanak, dok će im za sve dodatne keš transakcije biti na raspolaganju ekspozitura u neposrednoj blizini, na lokaciji Jurija Gagarina 12, Novi Beograd.

Prva UniCredit digitalna ekspozitura nalazi se u zgradi NCR kampusa, na adresi Španskih boraca 75, Novi Beograd. Ekspozitura poseduje Zonu 24 sa dva (Cash In i Cash Out) NCR interaktivna Teller (ITM) uređaja, a radno vreme je od 9.00 do 17.00 sati.