Banke

SAT ZA NAŠU PLANETU Eurobank Direktna podržava globalnu ekološku inicijativu

Kao i prethodnih godina, Eurobank Direktna podržava globalnu ekološku inicijativu „Sat za našu planetu”. Isključivanjem svetla 25. marta od 20.30-21.30h u svojim poslovnim zgradama u Beogradu, na adresama Vuka Karadžića 10, Terazije 7-9 i Cara Dušana 58, kao i u Kragujevcu, u Bulevaru kraljice Marije 54B, Banka učestvuje u akciji koja na jednostavan način širi svest o značaju očuvanja prirode i uštede energije.

Eurobank Direktna godinama učestvuje u sprovođenju mera globalne inicijative „Sat za našu planetu” u kojoj milioni ljudi širom sveta gase svetla na sat vremena i na taj način pomažu da se smanji negativan uticaj na našu planetu. Podsećanja radi, centralna zgrada Eurobank Direktne u Beogradu izgrađena je po najsavremenijim ekološkim standardima i jedna je od retkih poslovnih zgrada koja nosi epitet „pametne zgrade“. S obzirom da je i ušteda energije važan element korporativne društvene odgovornosti Banke, dugogodišnja praksa isključivanja svetla samo je jedna od mera koja doprinosi podizanju svesti o ekološkim pitanjima.  

Dajući podršku ovakvim i sličnim inicijativama koji su fokusirane na zaštitu životne sredine, Eurobank Direktna ukazuje na brojne opcije koje mogu da doprinesu očuvanju prirode, te poziva i druge kompanije kao i građane da se priključe ovakvim akcijama.

Teme