Hotel&Restoran&Kafić

Majstor i Margarita picerija od sada dostupna na Glovo aplikaciji – sa brzom isporukom na teritoriji Beograda

Glovo, platforma za više kategorija koja korisnicima omogućava pristup različitim vrstama proizvoda i jela na zahtev, najavljuje partnerstvo sa jednom od najcenjenijih picerija u Srbiji – Majstor i Margarita.

U kategoriji hrane na aplikaciji Glovo, korisnicima iz Beograda sada je dostupno više od 75 svežih jela i drugih proizvoda koje priprema Majstor i Margarita, uz brzu dostavu na kućni prag – za manje od 45 minuta, sa obe lokacije restorana u prestonici (M&M Vuk i M&M Bulevar).

Jelovnik Majstor i Margarita restorana na Glovo platformi sadrži proizvode iz osam kategorija: pice, sendviči, potaži, salate, dezerti, sokovi, pivo i vino.

Ovo je prvi put da će kupci moći da uživaju iz udobnosti svojih domova ili iz kancelarije, u nagrađivanoj pici koja je Majstor i Margarita piceriju stavila na listu prvih 50 najboljih picerija van Italije tokom 3 godine i koja je proglašena za najbolju picerija u Srbiji prema italijanskom vodiču “50 Top Pizza”!

Prema rečima predstavnika restorana, pica se pravi na tradicionalni napolitanski način, po posebnoj recepturi i sastojcima, sa tankom sredinom i vazdušastim ivicama koje predstavljaju idealnu osnovu za najkvalitetnije sastojke.

„Uzbuđeni smo što najavljujemo naše najnovije partnerstvo sa Majstor i Margarita, jednom od najcenjenijih picerija u Srbiji. Kroz ovu saradnju, korisnici Glovo aplikacije iz Beograda prvi su koji imaju pristup nagrađivanoj pici bez napuštanja svog doma! Uz brzu isporuku sa obe lokacije restorana, posvećeni smo tome da našim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo i uvereni smo da će ovaj novi dodatak našoj platformi biti na zadovoljstvo svih gurmana. Kategorija hrane je srž našeg poslovanja, te ćemo nastaviti da širimo našu ponudu i donosimo najbolje od domaće kuhinje na kućna vrata naših korisnika“, rekao je Antoni Grau, generalni direktor za Glovo u Srbiji.

Uključivanje Majstor i Margarita ponude na listu Glovo partnera jača posvećenost platforme da korisnicima ponudi širok spektar visokokvalitetnih proizvoda i usluga. Povodom početka saradnje, Glovo korisnici će dobiti besplatnu isporuku za sve porudžbine Majstor i Margarita preko 1300 RSD preko aplikacije do kraja aprila.

O Glovu 

Glovo je pionir među aplikacijama za dostavu koja nudi više kategorija i koja povezuje kupce sa preduzećima i kuririma, nudeći usluge na zahtev lokalnih restorana, prodavnica i supermarketa, apoteka i uličnih maloprodajnih radnji. Glovo vizija je da svima omogućimo lak pristup bilo čemu u svom gradu, kako bi naši korisnici mogli da uživaju u svemu što žele, kada žele i gde god to požele. Osnovana 2015. godine u Barseloni, posluje na 25 tržišta Evrope, centralne Azije i Afrike.

Teme