Selo&Planina&Grad

Adrenalinska avantrura na Jahorini: Veliki popusti za zabavne sadržaja za kraj avgusta

Ljubitelji prirode, avanture i adrenalina imaće priliku da poslednjih dana ovog meseca uživaju u svim čarima Jahorine uz popust od 40%.

Iskoristite svoje vreme na kvalitetan način i isprobajte sve atrkacije po kojima je ova planina prepoznatljiva.

Ako preferirate ekstremnu zabavu, onda su – Tower, Loopster, SkyDive, Butterfly, NauticJet, ZipLine stvoreni za vas – svaka od ovih atrakcija uz planinski bob dio je ponude fantastičnog OLIMP parka i predstavlja savršen izvor adrenalina bez obzira na starosnu dob korisnika.

Jahorina, planina prirodnog sjaja i bezvremenske lepote, ovog leta nudi jedinstvenu ponudu i za sve ljubitelje jahanja konja. Na prelepoj lokaciji, četiri konja s ljubavlju očekuju posetioce, svaki od njih nosi snagu i eleganciju koja oduzima dah. Bećar, Hana, Cherry i Zvjezdana spremni su da vam pruže nezaboravno iskustvo. Iskusni instruktori učiniće da se osećate bezbjedno, vodeći vas kroz najljepše staze ovog kraja.

Velika radost najmlađih

Sve one koji lepotu pronalaze u prirodi i očaravajućim pogledima, očekuje najveća turistička senzacija ovog leta – vozić Srećko.

Vožnja Srećkom idealan je način da uživate u okolini i prirodnom pejzažu bez napora i umora. Voz prolazi kroz šumske staze, prelazi preko blistavih rečica i vijuga kroz slikovita brda. Putnici su oduševljeni pogledima na beskrajne zelene padine i planinske vrhove.

Poslednja stanica ovog šarmantnog vozića je Olimpijski bar. Mesto poznato po najboljim kulinarskim specijalitetima, ukusnim pićima i ljubaznom osoblju.

Olimp bar na 1879 metara nadmorske visine predstavlja nezaobilazno skrovište od gradske užurbanosti, ali i idealnu stanicu za sve one koji su u potrazi za očaravajućim pogledima. Omiljeno mesto okupljanja na vrhu Jahorine svojim posetiocima u letnoj sezoni nudi i veći nivo uživanja u okolnoj prirodi u vidu plaže ispred akumulacionog jezera na vrhu planine. Ležaljke, „lazybags“, izvrsna ponuda hrane i pića, božanstven pogled na jezero, te atrakcije na istom, čine ovo mesto nezaboravnim.

Cena „Olimp karte“ u toku promo perioda iznosiće 36 KM za odrasle, i 24 KM za najmlađe. U „Olimp kartu“ uključene su panoramska vožnja gondolom, bob na šinama, Tjubing, Tower, Looopster, NauticJet, Butterfly, SkyDive, ZipLine. Priliku da doživite Jahorinu u punom sjaju, imaćete kroz vožnju planinskim bobom, čija će karte koštati 9 KM za odrasle , dok će najmlađi u ovoj atrakciji uživati po ceni od 6 KM.
Cijena vožnje gondolom + bob iznositće 15 KM sa popustom.

Kako bi se najmlađi posjetioci planine odmorili i zabavili prije početka školske godine, na Jahorini ih očekuje „School break adventure“ popust od 40% u periodu od 28. – 31.8.

Leto na planini nudi priliku za bijeg od užurbanosti i svakodnevnog života i pruža osvežavajući mir i spokoj.

Teme