Točkovi&Pruga&Nebo

Plaćanje gradskog prevoza u Beogradu preko Yettel aplikacije, a plaćanje parkinga u gradovima širom Srbije

Saša Filipović, Izvršni komercijalni direktor Yettela

Počev od 1. oktobra, Beograđani mogu da iniciraju plaćanje usluge gradskog prevoza iz Yettel aplikacije, dok je plaćanje parkinga za vozila ovim putem moguće u gradovima širom Srbije.

U aplikaciji, Yettel korisnici mogu da u realnom vremenu dobiju informaciju o parking   i autobuskim zonama i cenama. Za sada, karte je moguće kupiti za gradski prevoz u Beogradu, dok je uslugom slanja poruka za parking pokriveno 45 gradova i opština. Planirano je da u narednom periodu plaćanje parkinga kroz Yettel aplikaciju bude moguće i na preostalim teritorijama i zonama širom zemlje na kojima se parking plaća.

„Yettel aplikaciju trenutno koristi 1,3 miliona ljudi svakog meseca, i taj broj konstantno raste. Korisnici mogu u svakom trenutku da aktiviraju usluge, ostvare uvid u saobraćaj i potrošnju, plate e-račun i mnogo toga drugog. Za sve ostale, tu su Yettel Shopping,  kao platforma za popuste, Zelene staze za bolje snalaženje u prirodi. Sada, plaćanje parkinga i gradskog prevoza dostupno je Yettel korisnicima kroz našu aplikaciju. U narednom periodu, planirano je uvođenje dodatnih funkcionalnosti i nastavak na radu i razvijanju platforme“, kaže Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor Yettela.

Yettel aplikacija najbolje je ocenjena domaća aplikacija iz telekomunikacionog sektora na Google App Store-u. Neke od usluga na Yettel platformi otvorene su za sve zainteresovane. Ipak, najveće pogodnosti namenjene su upravo Yettel korisnicima, i imaju za cilj imaju da uštede vreme i povećaju kvalitet života korisnika uz korišćenje savremenih tehnologija.

Teme