Prehrambena industrija

PKS I RAS ogranizuju nastup srpskih privrednika na međunarodnom sajmu robnih marki PLMA 2023 u AMSTERDAMU od 18. do 29. maja, evo ko ima pravo učešća i kako da se prijavi

Foto: Pixabay.com

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA“ 2023, koji će se održati u Amsterdamu, u periodu od 28. do 29. maja 2024. godine.

„PLMA“ (https://plmainternational.com/) više od 35 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. U 2023. godini na sajmu je učestvovalo više od 2500 izlagača od čega se 60 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo preko 14.000 stručnih posetilaca iz 120  zemalja.

Na sajmu „PLMA“ 2023, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na dva nacionalna štanda Srbije, u hali za prehrambene proizvode i u hali za neprehrambene proizvode. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Popunjena, potpisana, overena i skenirana prijava kao i skenirano Uverenje Poreske uprave Ministarstva finansija o izmirenju dospelih poreza primaće se do ponedeljka, 20. novembra 2023. do 16 časova, a šalju se elektronskom poštom na imejl zorana.delic@pks.rs

Teme