Ceger

Glovo obeležava Black Friday uz popust i do 65% kod svojih 14 partnerskih prodavnica

Black Friday, ili u prevodu Crni petak, širom sveta se tradicionalno smatra najuzbudljivijim danom za kupovinu. Naziv je nastao pedesetih godina prošlog veka u Americi, kada su zbog velikih popusta nakon Dana zahvalnosti, u mnogobrojne radnje pohrlila velika količina kupaca.

Danas, Black Friday možete proslaviti u udobnosti svog doma i sebi priuštiti veliki broj proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Kako bi obeležio ovu priliku, Glovo, višekategorijska platforma koja omogućava pristup različitim vrstama proizvoda, tokom vikenda između 24. i 26. novembra, udružio je snage sa nekim od svojih popularnih partnera i pripremio veliki izbor najtraženijih proizvoda po specijalnim cenama.

Tokom čitavog vikenda, Glovo korisnici moći će po sjajnim cenama naručivati proizvode iz čak 14 prodavnica. Tako će povoljnu elektroniku Glovo dostaviti iz Gigatrona, proizvode za negu lepote i zdravlja iz Akse, kao i farmaceutske proizvode iz BENU i Galen Pharm-a, za kućne ljubimce biće zaduženi Pet Centar, Premium Pet, Pet Shop VET ANIMA i Urban Pets, dok će knjige stizati iz Laguna knjižare a igrice iz Game Centra. Nešto specijalnije porudžbine, kao što su slatkiši, vina i kafa, Glovo će donositi iz Srpske kuće vina, Vinoteke Vračar, Tutto capsule i iz Štarka.

Za kupovine dostojne svetskog Crnog petka, Glovo partneri su pojedine proizvode snizili za čak 65%! Primera radi, pristupom Gigatron ponudi na Glovo aplikaciji, korisnici će moći da kupe Gorenje AP 500 Sense Air prečišćivač vazduha po povlašćenoj ceni sa 59% popusta, pa će umesto 45.999 RSD odvojiti 18.999 RSD. Takođe, Tefal Easy Fry friteza snižena je za 41%, i umesto 18.599 RSD, tokom trajanja Black Friday akcije u novembru cena za Glovo korisnike je 10.999 RSD. Braun epilator IPL je sa 89.999 RSD snižen na 49.999 RSD, dok će AmazFit GTS Infinite pametni sat koštati 19.999 RSD, što je za 38% niža cena od redovne koja iznosi 31.999 RSD. Pored ovih proizvoda, snižena je i Rowenta rotirajuća četka za kosu i to za 46%, te je cena sa 18.499 RSD spuštena na 9.999 RSD, a za JBL Charge Essential Bluetooth zvučnik Black Friday popust iznosi 27%, sa krajnjom cenom od 16.999 RSD u odnosu na originalnu cenu od 23.299 RSD.

Pored ovih sjajnih popusta u 14 omiljenih prodavnica Glovo korisnika, Black Friday akcija obuhvata i Glovo Express market, koji korisnicima pruža izuzetno brzu dostavu za manje od 30 minuta. Popusti su dostupni u nekoliko kategorija proizvoda, uključujući lepotu i negu ili pića, sa popustom već od 20%.

Teme