Osiguranje

POLISA KOJA ČUVA POLJOPRIVREDU Triglav osiguranje na tradicionalnom Sajmu poljoprivrede

Foto: Danijela Nišavić

Smatrajući osiguranje u poljoprivredi strateškom oblašću poslovanja, kompanija Triglav osiguranje” nastupiće ove godine na 91. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Sagledavajući sve važnosti razvoja i očuvanja poljoprivrednog segmenta naše zemlje, kompanija je unapredila i dodatno razvila ovu delatnost poslovanja te je u Srbiji vodeća među osiguravajućim društvima koja se bave ovom temom. Uzimajući u obzir da je ova grana izložena visokim rizicima, te da smo i ove godine svedoci ekstremnih vremenskih uslova koji traju tokom čitavog proleća, velike vlage posle rane setve, uz gotovo konstantnu izloženost gradu i olujama, želja kompanije „Triglav” je priprema najboljih ponuda i pokrića za delatnost svih poljoprivrednika u našoj zemlji. Budući da je osiguranje jedan od najvažnijih instrumenata u upravljanju rizikom u poljoprivrednom sektoru, jer obezbeđuje stabilnost poslovanja i prehrambenu sigurnost kroz brzu naknadu štete i obnovu proizvodnje, kompanija „Triglav” potrudila se da veći deo ovih rizika bude pokriven osnovnim i dopunskim vrstama osiguranja koje će u unapređenoj verziji ponuditi svim učesnicima najveće poljoprivredne manifestacije u regionu.

Kako je ponuda u osiguranju ratarskih useva dopunjena i proizvodom za parametarsko osiguranje od suše, odnosno nedostatka vlage u zemljištu, u cilju što bolje zaštite klijenata koji imaju proizvodnju pod vedrim nebom, tako su svoje mesto na našem tržištu uspešno zauzeli i sada već dokazani vrhunski proizvodi za osiguranje životinja, kao što su „Triglav Max paket” i „Pad proizvodnje mleka”. Kompanija „Triglav” svoju ponudu usmerava ka svim poljoprivrednim proizvođačima, a posebno ka individualnim poljoprivrednim gazdinstvima, organizatorima poljoprivredne proizvodnje, odnosno kooperacijama i zemljoradničkim zadrugama.

„Triglav osiguranje” će i ove godine na poljoprivrednom sajmu, na štandu u Hali „Master”, svim zainteresovanim posetiocima predočiti najbolju moguću ponudu za njihovu delatnost i stabilnost u osiguranju poslova.

Teme