Banke

NLB KOMERCIJALNA BANKA Akcijska ponuda dinarskih agro kredita za finansiranje investicija, repromaterijala i likvidnosti

Povodom ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se održava od 18. do 23. maja u Novom Sadu, NLB Komercijalna banka pripremila je akcijsku ponudu dinarskih agro kredita za finansiranje investicija, repromaterijala i likvidnosti, uz fiksnu kamatnu stopu i mogućnost korišćenja grejs perioda.

NLB Agro krediti su prava prilika za ulaganje u gazdinstvo kroz kupovinu mehanizacije i poljoprivrednog zemljišta, uz plan prilagođen poslovanju i rok otplate do sedam godina. Mogu se koristiti i za finansiranje obrtnih sredstava i likvidnosti, kao i za refinansiranje obaveza u drugim bankama, takođe uz izradu prilagođenog plana i rok otplate do tri godine.

Kao apsolutni tržišni lider u podršci poljoprivredi, s najvećim kreditnim portfolijom i brojem klijenata, NLB Komercijalna banka će akcijsku ponudu primenjivati na sve zahteve za NLB agro kredite, podnete do 30. juna.

Svi zainteresovani poljoprivrednici i ove godine sve informacije o ponudi, ali i svim drugim bankarskim proizvodima, mogu da dobiju na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, gde će NLB Komercijalna banka tradicionalno imati svoj štand.

Više informacija dostupno je i na sajtu NLB Komercijalne banke, kao i u ekspoziturama širom zemlje.

Teme