Banke

Dodeljene nagrade pobednicima velike nagradne igre UniCredit Banke

Pobednicima nagradne igre Srećni keš kredit pokreće vaše želje, koju je organizovala UniCredit Bank, uručene su nagrade.

UniCredit Bank jedinstvena je banka na domaćem tržištu koja je omogućila novim i postojećim klijentima učešće u nagradnoj igri, a koji su u periodu od 13. maja do 24. juna, sa bankom zaključili Ugovor o gotovinskom kreditu ili gotovinskom kreditu za refinansiranje sa i bez osiguranja sa prijemom ili prenosom zarade/penzije. Ponuda i pravo učešća važili su uz prenos zarade. 

Rastko Nicić, član Izvršnog odbora i direktor Poslovanja sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Bank Srbija, tim povodom je izjavio: “U UniCredit Banci svesni smo da ostvarenje planova i želja ponekada zahteva veći finansijski podsticaj i podršku. Upravo zato smo tu – da osluškujemo potrebe klijenata i kreiramo proizvode namenjene finansiranju važnih životnih odluka. Trudimo se da odemo korak dalje i da naš keš kredit, pored jedne od najpovoljnijih kamatnih stopa na tržištu, bude takav da klijenti mogu da ostvare i neki željeni, a možda u ovom trenutku i neplanirani trošak. Koristim ovu priliku da čestitam svim dobitnicama nagrada”.

Izvlačenje dobitnika organizovano je javno, 26. juna 2024. godine ispred TC Rajićeva.

Najsrećnijim učesnicima Nagradne igre dodeljene su sledeće nagrade:

  • 3x vaučer za nagradno putovanje u vrednosti 300.000,00 RSD
  • 3x vaučer za kupovinu tehnike u vrednosti 150.000,00 RSD
  • 3x vaučer za kupovinu nameštaja u vrednosti 120.000,00 RSD
  • 6x vaučer za kupovinu mešovite robe u vrednosti od 100.000,00 RSD

Za više detalja i spisak dobitnika možete posetiti stranicu sajta Banke: Srecni kes kredit UniCredit Banke.

Teme