Selo&Planina&Grad

JAHORINA Prvi Zoo vrt „VrhCapra“ u Vrhprači dobio prinovu: rođena prva lama!

Prvi zoo vrt u Vrhprači „VrhCapra“ sa ponosom objavljuje rođenje prve lame! Ova radosna vijest donosi posebnu radost za najmlađe posjetioce, koji sada imaju priliku da upoznaju ovu fascinantnu životinju izbliza.

Lama je brzo postala omiljena među drugim životinjama čiji dom je ovaj Zoo vrt ali i decom koja sa oduševljenjem dolaze da je vide i saznaju više o njenom životu i navikama. „VrhCapra“ je poznat po svojoj posvećenosti edukaciji i brizi o životinjama, a dolazak lame je još jedan korak ka obogaćivanju sadržaja koji se nudi mališanima.

Briga o životinjama je ključna za naš rad, a lama će sigurno postati simbol naše posvećenosti očuvanju i dobrobiti životinja – rekli su iz ovog Zoo vrta.


Rođenje lame je sjajan primer uspeha ovakvog pristupa, i verujemo da će njeno prisustvo inspirisati mlađe generacije da razviju ljubav i poštovanje prema životinjama i prirodi.

Kroz ovakve događaje, VrhCapra nastavlja da podstiče svest o važnosti brige o životinjama i edukaciji dece, stvarajući mesto gde se svako može povezati sa prirodom na poseban način.

Tagovi

Teme